Våga vinn!

Lever du det livet du vill leva?

Lever du det liv du vill leva? Är du den person du vill vara? Om inte, varför? Vad är viktigt i ditt liv? Vi lägger oerhört mycket tid till saker och ting som har liten betydelse i våra liv, och lite tid till de saker som har stor betydelse.

Känner du att du förvaltar tiden du har till ditt förfogande på bästa sätt? Har du jobbet, relationerna, hälsan och fritidsaktiviteter som du önskar? Om inte, när hade du tänkt att uppfylla det? Vi mår bra när vi har korta och långsiktiga mål som följer våra värderingar i livet.

 

Vad är viktigast för dig?

När vi är i balans och lever det liv som vi vill leva, ödslar vi inte kraft och energi på sådant som inte är så viktigt. Det finns inte tid till det. Det spelar ingen roll vad andra säger, tycker och gör, för du lever ju ditt liv som du önskar och är den personen du vill vara.

Vad är viktigt för dig och varför? Skriv ner eller tänk på de fyra största bitarna som har högsta prioritet för dig för att du skall må bra i livet. Vad behöver du göra för att komma till nästa nivå om du inte redan är där? Vad hindrar dig?

Det värsta är att vi själva är vår värsta fiende. Vi har alla möjliga ursäkter för att stanna kvar i någonting dåligt och som inte gynnar oss eller andra. Det bästa är att vi själva är vår värsta fiende. Det krävs ingen annan än du för att ta klivet till någonting bättre.

Det kan gälla vad som helst. Jobb, relationer, hälsa eller personlig utveckling. När vi utmanar oss växer vi som människor och individer. Vi ångrar bara det vi inte gjorde.

 

Vi styrs av två känslor, rädsla eller kärlek. Vad styr dig?

 

Din supporter och coach!

Cecilia

Facebook 2 icons