KBT-SAMTAL MED RESULTAT

  KBT-SAMTAL MED RESULTAT

KURSER

Inspiration och hållbar förändring i personlig utveckling


Kurs - Workshop;

Må & Prestera bättre med NLP och Hypnos

 

 • Vill du känna, tänka eller bete dig annorlunda?
 • Är du öppen för att prova nya lösningar för bestående förändring? 
 • Har du försökt ändra något med dig själv eller ditt liv, men inte riktigt lyckats?
 • Vill du känna inre lugn och säkerhet i hur du kan hantera din vardag på ett bättre sätt

 

Vi har satt ihop ett otroligt prisvärt erbjudande och det känns jättekul att kunna bjuda in dig till denna fantastiska möjlighet att ta avgörande steg emot livsförändring, bättre mående, personligt genombrott och känslan av balans i din vardag.

 

Jag undrar om du vet vad det skulle det vara värt för dig att:

 • Utvecklas och bli ditt bästa jag
 • Fatta bättre beslut och göra sundare val
 • Stärka din självkänsla och känna inre trygghet
 • Få effektivare kommunikation och bättre relationer
 • Släppa negativa tankar och känslor som begränsar dig
 • Lära dig om hur hjärnan och ditt omedvetna fungerar i praktiken
 • Sluta känna dig som ett offer för omständigheterna och ta kontrollen själv
 • Förstå dina tankar och känslor + hur de styr ditt mående och dina resultat

 

Detta och ännu mer kan du få med dig från denna kraftfulla kurs i workshopformat med NLP och hypnos som effektiva förändringsverktyg. Oavsett vilket område du vill utveckla eller förändra kan du applicera de strategier du lär dig här. Tack vare kontakten med ditt omedvetna kan dina insikter och lärdomar sjunka in och omsättas direkt i din vardag.

 

Upplägget är en dynamisk mix mellan föredrag och praktiska övningar med fokus på det som känns viktigast för dig att utveckla. Dessutom vägleds du vid flera tillfällen genom välgörande hypnos för återhämtning och integrering då du kan slappna av och bara följa med.

 

Efter kursen får var och en ett uppföljande samtal med Cecilia där fokus ligger på vad ni behöver individuellt för att komma vidare. Här får ni möjlighet att repetera det vi gick igenom på kursen samt om du har andra frågor och funderingar.


Vill du börja 2020 på bästa sätt och optimera möjligheterna för att få ut maximalt av glädje, välmående och framgång? Då är den här kursen som gjord för dig! 


“En av Ulrikas styrkor är att skapa insikter och utveckling på ett lättsamt sätt med fokus på att det ska vara användbart och känslan att allt är möjligt. 
Hon förmedlar dessa effektiva livsverktyg med karismatisk varm
energi och sann önskan att bidra”

 

Praktisk Information

 

När: Lör 22 & Sön 23 februari:  10.00 - 17.00

 

Var: Östra Hamngatan 46-48 Göteborg 


Pris: 2 970 kr inkl kursmaterial, ljudfil med självhypnos, 6o min individuellt samtal efter kursen, samt frukt och fika (ord. pris 5.370 kr). Det går bra med avbetalning om du vill.

Amälan: kontakt@ceciliaevers.se - anmälan är bindande och betalning sker via faktura eller swish.


OBS!
 Begränsat antal platser så först till kvarn gäller!
Har du frågor eller funderingar av något slag är du välkommen att höra av dig till mig via mail; kontakt@ceciliaevers.se eller på tel: 0709-960816

 


Jag ser själv verkligen fram emot kursen och jag ser den som ett perfekt komplement till det jag redan jobbar med. Hoppas vi ses där!

 


Några röster om Ulrika:

 

“Tack Ulrika för en oerhört givande kväll!  Verkligen riktigt bra. Vi fick värdefulla verktyg med oss hem. Emotionella tekniker som vi kan använda oss av direkt i vardagen”  


“Nu förstår jag verkligen varför jag inte lyckats komma åt och förändra mina gamla mönster tidigare. Tack Ulrika för ditt klargörande och enkla sätt att förklara sånt som verkat så komplicerat innan. Jag känner mig säker på att nu kunna släppa min stress och må bättre.”


“Ulrika är en genial, genuin och överraskande coach, utbildare och föreläsare. Med sitt varma sätt, sanna intresse för människor och näst intill ofattbara verktygslåda inspirerar och lyfter hon människor till nya höjder. Varje gång! Den som har förmånen att anlita, lyssna till eller coachas av henne gör en av sina bästa investeringar i livet” 


"Du är så otrolig på alla sätt en föreläsare och coach kan vara! Pedagogisk, underhållande, ödmjuk och en helt fantastisk person som möter människan där den är. Tack för att du finns!


"Jag var orolig att jag som varit utmattad inte skulle orka med ett sånt intensivt upplägg och långa dagar, men tack vare variationen och de fantastiska hypnoserna gick det bra. Tänk att man kan ha så kul samtidigt som man lär sig dessa viktiga saker...önskar jag hade gått tidigare"
 


“Efter att ha gått flera av Ulrika Dahlins utbildningar står en sak klar: Ulrika är magiskt skicklig. Som coach lyckas hon där andra går bet och även som kursledare är hon briljant. Hon kan sitt ämne, skapar trygghet i gruppen och väcker nyfikenhet hos individerna. Hon förstår vad människor behöver för att växa och må bra - och vilka verktyg det behöver för att skapa sig ett lyckligt liv med god självkänsla och sunda relationer. Det är därför jag rekommenderar henne till personer intresserade av att göra en verklig förändring."

 

Varmt välkommen!

 

 

 

Man blir aldrig för gammal för att lära sig nya saker!

 

Jag håller kurser regelbundet i personlig utveckling, om hur du kan leva ett mer medvetet och framgångsrikt liv inom alla plan.

Jag utvecklar mig ständigt med nya kurser, utbildningar, seminarier och böcker som jag sedan applicerar och delar med mig i mitt arbete.


Investera i dig själv!

 

 

"Det är inget fel på förändring - bara den går åt rätt riktning"
- Winston Churchill -

 

 

E-post: kontakt@ceciliaevers.se
Tel: 0709-960816

 

 • Kognitiv Beteendeterapi (KBT)
 • Acceptance and Commitment Therapy (ACT)
 • Parrelationer
 • Familjerelationer
 • Grupprelationer
 • Stresshantering
 • Mindfulness
 • Självkänsla
 • Beroenden/medberoende

Vill du ha mitt nyhetsbrev?

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.