KBT - ACT - NLP

  KBT - ACT - NLP

REFERENSER

Läs om vad några av mina klienter skriver om mig! 

 

 REFERENSER

pexels-photo-268533-3671361781-1521017747871

Att ha fokus på vad som faktiskt är bra i vår relation och inte fokus på vad som enbart är dåligt känns som en bra utgångspunkt att jobba vidare på.

Att vi har mycket som fungerar var en aha-upplevelse även om vi fortsatt har mycket att jobba på som inte fungerar. Bara att höra det var rätt skönt.

Vi fick ett antal verktyg att jobba på var för sig och några att jobba på tillsammans. Mer konkret och enklare för mig i vilket fall att ta till mig och använda än vad jag kanske trodde innan.

Vi känner båda två att detta passar oss som utgångsläge för att komma vidare på egen hand och tillsammans som par med stöd av Cecilia.

- Hans och Maria Carlsson -

img_0044

Mina enskilda samtal med Cecilia har gett mig otroligt mycket då jag kände en oerhörd förståelse och lyhördhet inför det jag varit med om.

Jag upplevde att jag blev förstådd, lyssnad på samt fick hjälp att sätta ord och förstå mina känslor och hur dessa var lierade till mina tidigare upplevelser.

Det var även under dessa enskilda samtalen som jag fick för första gången tillåtelse/tillåta mig själv att känna alla slags känslor och få en djupare förståelse för dessa, och hur jag kan hantera liknande situationer samt känslor som kan uppstå i framtiden.

Dessutom lärde jag mig att kunna ”släppa taget”. Detta var som en börda hade lyfts från mina axlar, och med hjälp i hur man andas så lärde jag mig hur jag kunde komma ner i varv och komma i kontakt med min själ och känslor på ett djupare plan.

Efter de enskilda samtalen har jag fått ökad kunskap i hur kropp, psyke och själ hänger ihop för jag/vi mår och att detta synsätt borde prägla hela sjukvården.

Genom ”Den inre resan” så fick jag genom hypnos förstå mina känslor och drömmar, och kunna sätta ord på mina känslor och få möjlighet att bejaka och förstå dessa på ett helt annat sätt än tidigare.

Jag har fått enorm hjälp att bearbeta mina traumatiska händelser, såsom separation från en våldsam relation och allvarsam cancersjukdom. Jag fick hjälp samt förståelse för hur min kropp, mående har varit och detta tack vare kursen ”Lär känna dig själv”.

Där fick jag tillsammans med andra deltagare gå in på djupet och förstå våra tidigare upplevelser i livet och hur det påverkat mitt/våra liv. Se sambanden och få verktyg i hur jag kan se på dessa händelser med andra perspektiv.

De verktyg vi använde oss av var meditation till rogivande ovh inspirerande musik, gemensamma samtal, ibland i par, där vi fick uppgifter samt frågor som vi arbetade ihop med.

Vi hade samtal kring intuition och vikten av detta för förståelsen av sambandet mellan kropp, själ och hälsa.

Detta har gett mig ökad förståelse och självkännedom. Det har hjälpt och utvecklat mig, både genom att kunna bearbeta traumatiska händelser och kunna lägga dessa bakom mig på ett sätt som ingen annan kurator eller terapeut kunnat tidigare.

Vidare har vi pratat om hur viktig kosten är för vårt välbefinnande och hur vi kan påverka mycket av hur vi mår genom kost, meditation, beaktande av samtal.

Jag upplever att allt det jag skrivit om är en helt fantastisk terapi som alla borde få tillgång till därför att det har hjälpt och berikat mig så otroligt mycket. Kan varmt rekommendera detta till alla.

- Joanna Heidar -

winter-snow-white-cold-65245-3562251978-1518210967532

Uppfattade mina samtal med Cecilia mycket upplyftande. Tankar om hur jag ser på mitt liv just nu och var jag är på väg.

Genom inventering av min livssituation lärde jag mig bedöma alla sidor av mitt liv och hur jag kan göra för att förbättra min tillvaro.

Vilka tankar, känslor, beteenden och människor jag tycker om i min tillvaro och vilka jag vill släppa. Hur jag ser på mig själv och att hitta en meningsfullhet.

Att tro på mig själv, att jag duger. Att ha ett mål och att se möjligheter.

- Yvonne Lundberg -

kbt act

Tack Cecilia, för dina kloka ord och för din hjälp i vår familjs olika skeende i livet. Tack för att du gjort mig starkare i att jag valt rätt väg för att lösa livskriser och svåra perioder. 

Efter samtal med dig känner jag att det finns hopp och glädje i livet och tro på att allt går att lösa.

Tack Cecilia!

- Cathrine Ålenius -

pexels-photo-589808

Vi har gått i parterapi hos flera terapeuter men det har inte fungerat av olika skäl eller så har inte personkemin funnits där helt enkelt. En kollega och vän tipsade om dig. Vi hade inga förväntningar men det sa det ”klick” direkt.

Vi fick inte bara effektiva verktyg på vägen, utan mer självinsikt om vad vi själva bar för ansvar in i vårt förhållande.

Du delade också med dig mycket värdefulla perspektiv som blev till stor hjälp i vardagen och rent generellt. Idag har vi äntligen kommit till en ny fas i vårt äktenskap och som individer tack vare dig.

Vi vill verkligen rekommendera dig varmt till  alla som behöver hjälp med sin relation. Tack för din förståelse, värme, inspiration och härliga humor Cecilia!

- Kicki och Niclas -

0*99p0rVQi_-N3N-XT

”Cecilia har gett mig verktyg sa att jag på ett bättre sätt kan utnyttja mina styrkor, vara målfokuserad och prioritera rätt saker för att på så sätt komma framåt.
Det har i sin tur gjort att jag växt som människa privat och i min profession.

Jag har alltid haft svårt att säga nej, men med Cecilias stöd går det nu lättare och jag litar mer på min egen magkänsla. Detta spar väldigt mycket tid och energi för mig som jag nu använder mer effektivt för att nå mina mål.

Jag rekommenderar alla som känner att de stagnerat i livet att boka en tid med Cecilia.”

- Sandra -

nature-sky-twilight-grass-9198-2876801526-1518210603705

Efter mitt första möte med Cecilia bestämde vi att boka in fortsatta samtal då jag ville komma till roten om varför jag var så arg. 6-7 månader senare gick jag igenom en svår skilsmässa och kontaktade Cecilia igen.

Vi träffades ett par gånger då hon föreslog att jag skulle prova en form av hypnos terapi som kallas ”Den inre resan”. En helt otrolig grej där något hände i mig, så vi kom överens att prova den igen några månader senare.

Efter det hade vi hade fortsatta samtal både via telefon och på hennes mottagning vilket fungerade utmärkt för mig.

Senare under våren deltog jag i en kurs som handlade om att hitta sig själv. En typ av gruppterapi man delar med sig av sina erfarenheter och svårigheter till hela gruppen och ibland två och två. Vågar man öppna sig är det en fantastisk hjälp.

Det sista jag deltog i var ett retreat över en helg. Vi tillbringade helgen i en lugn miljö där varken telefoner eller något annat störde. Vi gjorde många  olika övningar för att stärka vår självkänsla och för att hitta vad som tynger ned oss. Vi lärde oss att förlåta och gå vidare.

Kort och gott, Cecilia har hjälp mig med mycket. Hon är otroligt duktig på sitt jobb eller snarare sitt ”kall”.

Från en 50+ man med en ny syn på livet tack vare Cecilia!

- Tyrony -

hypnosterapi

Tack Cecilia för och konstruktiv coaching! Våra samtal och möten har betytt mycket för mig. Du har fått mig att se på saker i ett annat ljus med flera nya insikter.

Upplever dig som en väldigt varm person med mycket empati. Så befriande att träffa en person som har en förmåga att sätta sig in i andra människors situation och känslor.

Tack snälla för allt stöd mitt i livet!

- Marie Fredriksson -

pexels-photo-802127-2194531283-1536660852999

”Samtal med Cecilia får mig att reflektera, bli motiverad att ta tag i saker som för stunden kan upplevas omöjliga.

Hon kommer med bra förslag och som inte är omöjliga att genomföra. Cecilia kom in i mitt liv precis när jag mest behövde det."

- Evenlina Vanhala -

Samtalscoach

Min dåvarande flickvän som gått hos Cecilia gav mig tipset att prova en "gratis konsultation" hos henne. Jag var lite skeptisk i början, men visste att jag behövde någon form av hjälp då jag mått dåligt en längre tid.

Det kändes både naturligt och upplyftande. Jag fick med mig ett helt nytt förhållningssätt till mig själv, mitt jobb och mina tankar.

Vi gick bl.a tillbaks till min barndom som jag inte velat eller orkat prata om innan, och redde ut saker och ting som legat och skavt.

Vi diskuterade vad det var som jag värderade i mitt liv. Det hjälpte mig sortera mina tankar och fokusera på vad som var viktigt för mig och min framtid.

Idag mår jag bra och prioriterar mig själv och min hälsa. Samtalen har gett mig klarhet över vad jag vill och gett mig bättre perspektiv på tillvaron. 

Jag kan varmt rekommendera Cecilia till alla.

- Erik Lindberg-