upgrit

Optimal hälsa 2020

Jag älskar den mentala biten om  hur du medvetet kan påverka din hälsa och ditt liv. Allt hör ihop och om du befinner dig i negativa tillstånd på daglig basis i form av stress och oro så påverkar det ditt mående både psykiskt och fysiskt. Med ett starkt immunförsvar står du bra rustad. Oftast så har det gått lite för långt innan vi förstår vidden av det. Till syvende och sist så är hälsan det viktigaste du har.

 

Vill du förbättra din generella hälsa kommer du långt med god sömn, regelbunden motion och bra mat. Men ibland finns inte tid och energi att laga näringsrik mat, kanske inte heller kunskap eller motivation. Din kost kan därför behöva förstärkas med vitaminer, mineraler, bra fetter och andra vitala näringsämnen.

 

Personligen tycker jag mycket om Upgrit och deras utbud av produkter som både jag och min familj använder. Där kan du alltid gå in och få dem senaste och bästa rönen samt inspiration och kunskap. Det finns en gedigen bakgrund inom kost, hälsa, träning och funktionsmedicin från dem som jag gärna vill förmedla även till dig.

 

Bli din bästa version inifrån och ut

 

Tanken där är att erbjuda marknadens mest potenta kosttillskott, så att du slipper lusläsa innehållsförteckningar och forskningsrapporter. Upgrit har valt ut ett sortiment som består av egenutvecklade Upgrit-produkter och spetsprodukter från några av världens mest respekterade varumärken. Många hittar du inte någon annanstans i Sverige.

 

Deras kosttillskott bidrar till att stärka ditt immunförsvar, öka din fysiska och mentala förmåga. Några kan även underlätta återhämtning och viktminskning. Vissa kan till och med bidra till ett jämnare humör. Jag vill vara din guide till optimal hälsa inifrån och ut, där jag hjälper dig att bli den bästa versionen av dig själv. Du kommer att känna dig starkare, piggare och får ut mer av dig själv och livet.

 

Här får du dessutom de senaste nyheterna och hälsorönen presenterade på ett lättbegripligt sätt. Bra inspiration  att ha när du vill uppgradera dig själv.  Lycka till!