Uppskattning håller relationer vid liv

I med och motgång

Forskning visar intressant nog att en av de saker som utmärker hållbara relationer är hur vi relaterar till varandra i medgångar inte motgångar. Intressant! När vi öppet gläds åt att det går bra för den andra, skapas en känsla av samhörighet som hjälper oss även när tillvaron känns tuff. Det är lätt att ta nära och kära för givna. Vi kanske tror att alla borde förstå hur mycket vi uppskattar dem. Även om de gör det, så uppskattar de flesta att höra det.

 

 

Varför inte en snap?

Om du har svårt att säga det med ord så släng iväg ett sms eller en snapchat med ett gulligt meddelande istället. Jag som fortfarande lever kvar i en annan tidsålder när det gäller sociala medier och iphones alla funktioner har äntligen fått ett litet hum om snapchat. Det är så mycket roligare att skicka meddelande genom den än ett vanligt sms.

Det har säkert kommit ett dussintals andra varianter som jag inte har en aning om, men just nu är jag barnsligt förtjust i snapchat:). För att jag kan det! Det viktiga är inte hur vi gör det, utan att vi gör det! Vi ångrar aldrig det vi gjorde det, bara det vi inte gjorde.

När uttryckte du din uppskattning senast?

 

Din supporter och coach!

 

Cecilia

Facebook 2 icons