På kurs med Tony Robbins i London

”På kurs med Tony Robbins”

 

Då var jag hemkommen efter fyra intensiva kursdagar i London med Tony Robbins och hans team. Totalt var där runt 11.000 människor, så energinivån var på topp. Vi har gått på glödande kol, dansat, skrattat, skrikit, mediterat,  fått ny kunskap och inspiration som vi praktiserat. En upplevelse utöver det vanliga kort och gott. 

 

Hela eventet går ut på att hitta ”kraften inom dig” och leva ut din fulla potential inom alla områden varje dag. Att kunna få tillgång till så mycket energi och motivation som möjligt för att  hela tiden utvecklas. Det innebär att gå utanför din komfortzon och nå nya nivåer i din personliga utveckling, dina relationer, ditt karriär, din hälsa, din ekonomi, din självkänsla och självförtroende etc.

Hur gör man det på bästa och snabbaste sättet?

Mycket går ut på att vara i ett positivt mentalt tillstånd så mycket och ofta som möjligt då det påverkar dina känslor. Ditt mentala tillstånd styr dig varje dag och spelar en avgörande roll i ditt liv. Din lycka och välmående är baserade på dina känslor du har varje dag om allting. Det är inte det som händer dig som gör att du mår dåligt utan ditt förhållningssätt till det.

Du kan säkert relatera hur lätt det är att må bra och känna att livet är på topp ena sekunden och i nästa sekund är den härliga känslan helt väck. Vad hände? En tanke om någonting fick dig plötsligt att känna dig ledsen, orolig, stressad eller arg. Inom NLP finns det olika tekniker för att bryta ditt ”negativa tillstånd” och försätta sig i ett positivt och mer kraftfullt tillstånd ganska omgående.

 

Genom att använda din fysiologi så som din andning, kroppshållning, ansiktsmimik, positivt laddade ord, så kan du ta kommandot över ditt nervsystem då din hjärna inte vet vad som är verkligt eller inte. När du mår bra använder du din fysiologi på ett speciellt sätt som du förmodligen är omedveten om.

 

Samma sak gäller när du mår dåligt. Då blir din hållning annorlunda, du andas på ett annat sätt, din ansiktsmimik blir mer sammanbitet, du använder förmodligen negativt laddade ord som gör att du känner dig ännu mer ledsen, orolig, stressad eller arg.

Det du kan ändra på redan idag är att du sträcker på dig, rak hållning och ut med bröstet. Ta långa djupa andetag så du får så mycket syre som möjlig vilket gör dig piggare och sätt på ett litet leende på läpparna vilket gör att du känner mer välbehag och kommer i ett positivare mindset. Försök göra det här till en vana gott folk.

 

 

Where your Focus goes your Energy flows

 

Att ha ett positivt mindset är bra på alla sätt men det tar dig inte ända fram till mål. Vi har alla inre övertygelser om oss själva och omvärlden som styr vårt beteende och våra val i livet på gott och ont. Så länge du har övertygelser som begränsar och hämmar dig så kommer du stöta på patrull inom vissa delar i ditt liv. Vi tror att vi är kapten på skutan men vi styr bara 5% resten styr ditt undermedvetna (dina inre övertygelser) dig.

 

Om du går in i en relation med en inre övertygelse att relationer innebär att bli sviken så kommer det garanterat visa sig på ett eller annat sätt. Du kommer kanske dra till dig en viss typ av människor eller så kommer du sabotera för dig själv genom att kanske bli extremt svartsjuk, kontrollerande eller likgiltig mot din partner som sedan kanske leder till att din partner inte orkar mer och ”sviker” dig på något sätt. Vilket i sin tur ger bevis du hela tiden letat efter; ”det går inte att lita på någon”.

 

Begränsande övertygelser

Vi har alla med oss gamla övertygelser och sanningar som sedan blir vår identitet, sanning  och berättelse om oss själva och vår omvärld. Genom att du fokuserar på det som inte fungerar får du hela tiden bevisat för dig själv att det är en sanning. Finns det något område i ditt liv som inte fungerar så som du skulle önska? Fråga dig själv vad du innerst inne tror och säger till dig själv här. Stämmer det i så fall? Vad eller vem fick du den övertygelsen från? Kan du byta den mot en bättre övertygelse som kan bli din nya sanning som går hand i hand med det du önskar?

 

 

Vanor som håller

Mycket av det vi pratade om på eventet är inget nytt under solen men att leva ett lycklig och hållbart liv är ett val. Det är något som alla kan göra oavsett hur du eller din situation ser ut här och nu. Det krävs en medvetenhet då du inte kan ändra det du inte är medveten om och sedan någon sorts handling mot det du önskar. Det bästa och snabbaste sättet att göra detta är att ha någon som kan hjälpa och stötta dig på vägen.

 

Tony Robbins har ett helt team med coacher som jobbar för honom. Att ha en personlig coach innebär att samtala med en professionell samtalspartner som bara har ditt bästa i focus. Det innebär att sätta upp mål och delmål som går hand i hand med dina värderingar, så att du inte söker lycka och framgång av fel orsak som leder till misslyckande. Att dina övertygelser stämmer överens med dina mål så du inte saboterar för dig själv.

 

Behöver du en personlig coach som finns där hela tiden för dig? En professionell samtalspartner som stöttar, ger dig nya verktyg och synsätt, kunskap och motivation till att hela tiden utmana dig till att nå nya högre nivåer av mer självkänsla, meningsfullhet, glädje, lycka och framgång.

 

Mitt mål är att du skall känna livsglädje varje dag!

 

  • Vill du ta dig själv och ditt liv till en ny nivå?
  • Vill du leva 100% av din fulla potential inom alla områden?

Du är den viktigaste personen i ditt liv. Allt som krävs är att du bestämmer dig. Vad blir vinsten kontra förlusten med att fortsätta göra samma sak du gör nu? Ingen kommer att lyckas åt dig, så hur länge är det värt för dig att sätta dig själv och ditt liv på sparlåga?

 

 

När du är redo så finns jag här och hjälper dig att bli ditt bästa jag!

 

Din supporter och coach!

Cecilia Evers

cecilia@zpik.se
Tel:0709-960816