Tony Robbins – ”Unleash the power within”

 Tony Robbins – ”Unleash the power within”

 

Tony Robbins är en gigant inom personlig utveckling, bokstavligt talat. Med sina 201 cm ger han dessutom ett lika gigantiskt intryck. Idag är han 59 år vilket man inte kan tro, så han har några år på nacken. Han är en stor livscoach, inspiratör och mästare inom NLP.

Han har skrivit ett flertal självhjälps böcker som jag varmt kan rekommendera, se här. Om du är intresserad av att veta lite mer om honom som person så  finns det är dokumentär på Netflix som heter ”Tony, Im not your guru” som är väldigt sevärd.

 

 

 

”Unleash the power within”

 

Tony Robbins har ett fyradagars event som bl.a hålls nu i London 11-14 april, läs mer här. På svenska skulle det heta något som ”Släpp loss kraften inom dig”.  Det handlar om hur du skall bli ditt ”bästa jag” på snabbaste och enklaste sätt, så att du kan nå framgång i alla delar av livet och leva utifrån din fulla potential. Vem vill inte det?!

För några år sedan gick ett program på TV med Anna Skipper som hette ”Du är vad du äter”, vilket är sant. En annan viktig del i att må bra och nå sin fulla potential inifrån och ut är ditt mentala tillstånd som Tony pratar mycket om. Jag skulle vilja tillägga; ”du är vad du tänker” då dina tankar styr dina känslor som i sin tur styr ditt beteende.

 

Har du tankar som ger dig kraft och mod?

 

Vi lever bara ut en liten del av vår fulla potential då vi låter rädsla styra våra liv i mångt och mycket. Rädsla för vad andra tycker och tänker, rädsla för att misslyckas, rädsla för att inte räcka till etc. Om du inte kunde ”misslyckas” med någonting, hade du varit där du är idag?

 

Om inte du tror på dig själv, vem skall då göra det? Det finns inga ”misslyckande”, det finns bara resultat som Tony Robbins säger.  Vi är vår egna största fiende och kritiker. Vi skulle förmodligen inte säga alla de saker till någon annan som vi säger till oss själva varje dag.

 

Vi bär alla på en massa rädslor och olika övertygelser från när vi var små. Dem har blivit vår sanning och berättelsen om oss själva, som vi tror på och lever efter varje dag. Du är författaren i ditt liv och varje dag är ett nytt blad. Du kan alltid välja att skriva en ny berättelse om dig själv som ger dig allt det du längtar efter.

 

Personliga samtal

Man blir aldrig för gammal för att lära sig nya saker

Jag älskar ny kunskap som kan bli till glädje och framgång både för mig själv som person och i min profession. Det skall bli så kul och intressant att få se Tony Robbins i egen hög person samt lära mig nya tillvägagångssätt som leder till personlig utveckling och framgång. Fortsättning följer…

 

Har du frågor eller funderingar över eventet eller något annat så tveka inte att höra av dig till mig!

E-post: cecilia@zpik.se
Tel: 0709-960816

Din supporter och coach

 

Cecilia Evers