Sommar-retreat i vackra Hällevadsholm

Är du redo att släppa taget om det förflutna som begränsar dig till att leva det liv du innerst inne drömmer om?

 

Om du är det, följ med oss på ett tre-dagars retreat till en magisk plats som ligger i Hällevadsholm i hjärtat av Bohuslän. Denna plats är en liten idyll som ligger benäget på en sjötomt med egen brygga och naturen inpå husknuten. Perfekt för tidiga och sena kvällsdopp om så önskas..

 

Den här retreaten hjälper dig att nå din fulla potiential där du får möjlighet att bli av med fysiska och emotionella blockeringar. Vi kommer att jobba med en metod som heter ”Resan” som är skapad av Brandon Bays, det är en form av hypnos-terapi och ett fantastiskt verktyg till din personliga utveckling och självförverkligande på alla plan.

 

När vi blivit medvetna om vad som begränsat oss är det lättare att fokusera och skapa det liv vi innerst inne vill ha. Vi hjälper dig sedan att sätta nya kortsiktiga och långsiktiga mål som stämmer överens med den du är och vad du vill uppnå så att du kan bli lycklig med dig själv och andra.

 

Meditation, och olika djupgående processer kommer att gå som en röd tråd genom hela retreaten. Vi blandar kreativa övningar och teori, som för dig mot dina nya önskade mål.

Tid: Fredag den 1 juni kl. 15.00 till söndag den 3 juni kl. 16.00.

 

Vi som håller kursen heter Cecilia och Patricia och vi båda arbetar idag som samtalscoacher inom KBT/ACT, mindfulness, stress, självkänsla beroenden/medberoende och grupper. Vi har hållit i kurser och retreats och brinner för personlig utveckling i alla former. Vi utvecklar ständigt vår kunskap genom olika engagemang, mentorsutbildningar, genom våra resor och vidareutvecklings-kurser.

 

Vad som ingår: Kost (vegetarisk) logi och arbetsmaterial.

 

Vill ni veta mer gå gärna in på min hemsida www.zpik.se
Kontakta mig på cecilia@zpik.se eller via kontaktformulär nedan.

 

Varmt välkomna!

 

[contact-form][contact-field label=”Namn” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-post” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Kommentar” type=”textarea”][/contact-form]

www.zpik.se