Så som du hanterar en sak- hanterar du allt!

Gynnsamma vanor

Vi är vanemänniskor! Se till att du har bra vanor som gynnar dig i ditt liv. Vi föds med ett syfte att leva ett meningsfullt liv vad det nu innebär för dig. Det är ditt jobb att hitta det. Alla vill och försöker hitta lycka, balans, glädje och meningsfullhet men gör ni det som krävs?

Vi är vår egna största fiende då vi själva begränsar oss i att våga gå utanför vår komfortzon. Vi är livrädda att begå misstag och att bli bedömda. Vi har lagt till med vanor som gör att vi inte vill gå den där extra milen. Men det kommer inte göra dig lycklig i längden. Bakom varje framgång ligger ett misslyckande och bakom varje misslyckande en framgång. Det är oundvikligt.

 

 

Framgång är en vana

Om du inte klarar av att leva upp till de ”små” sakerna i livet, hur skall du då kunna nå framgång i de större sakerna du vill uppnå? Din hjärna är som din betjänt. Den säger ”ja” till allt du säger till den. Om du hela tiden lovar dig själv och andra att göra vissa saker men aldrig håller dem så tränar du din hjärna i att misslyckas. Vi vill ju gärna lyckas men bara om det är absolut rätt förutsättningar för oss just då och där. No pain, no gain!

Ju mer du tränar dig på i att lyckas ju mer segrar kommer du att få. Du boostar din självkänsla och ditt självförtroende varje gång. Så lyssna inte på din inre röst som vill att du skall stanna kvar i din trygghetszon utan bara gör`t. Lova ingenting du inte kan hålla det eller som inte är viktigt för dig.

Vad kan du göra i det lilla idag som leder dig till framgång imorgon?

 

Din supporter och coach

Cecilia