Så här tacklar du dina problem på bästa sätt!

 Har du någon gång tittat dig i spegeln och tänkt att du trodde du skulle vara längre fram i livet?

 

 

Vi har alla våra olika ”problemområden” i livet som vi kämpar med. Oftast kommer vi vidare tills något annat problem dyker upp. Ces`t la vie! Det är så livet fungerar och vi växer som människor. Precis som det skall vara med andra ord. Det kan inte finnas framgång utan motgång och vice versa. Hade det inte funnits problem och önskningar om att lösa dem hade vi stått stilla i vår utveckling på alla plan. Men hade det inte varit skönt att tackla ”motgångarna” i ditt liv mer framgångsrikt?

 

Mitt absolut bästa tips är att fokusera dig på en målet – inte problemet. När du gör det så får du ett bättre fokus plus en mycket bättre känsla vilket är viktigt. Så fort jag oroar mig så tänker jag direkt ”var har jag min fokus nu”? Som en boomerang kommer svaret direkt – problemet.

 

Så länge du fokuserar dig på ditt problem eller situation du inte vill ha, kommer du befinna dig i ett negativt tillstånd av; oro, skuld, stress eller hopplöshet. När du befinner dig där så kan du aldrig få tillgång till din kreativa del av hjärnan på samma sätt som när du mår bra. Vi tror kanske att ju mer vi jobbar på att fokusera oss på det vi inte vill ha, ju bättre. Det enda som är bra med det är att du identifierat problemet och nu vet du vad du inte vill ha vilket är kanon! Vi måste uppleva det vi inte vill ha för att veta vad det är vi vill ha, eller hur. Det är vår inre karta och kompass.

Försök att sikta på att komma in i ett bra tillstånd där du är lugn och gärna lite exalterad över hur du kommer att känna dig när du når ditt önskade resultat. Det är det du skall sikta mot hela tiden, se allt annat som temporärt. Om du slår en golfboll och bara fokuserar på bunkern där du INTE vill att den skall hamna, är det stor risk att den hamnar just där. Tänk på var det är du VILL att den skall hamna. Detsamma gäller i allt – oavsett vilket område det gäller.

 

 

 

Det du motstår, består – det du släpper, löser sig!

Det du inte kan påverka skall du släppa taget om. Ägna dig åt något helt annat, det som funkar och känns bra. Då löser sig det vi önskar av sig själv. Det du fokuserar på växer, oavsett om det är bra eller dåligt. Vila i tillit till att allt ordnar sig alltid på bästa sätt. När du säger det och tror det så släpper mycket motstånd i kroppen. Där har du hemligheten – fri från motstånd. Acceptans med andra ord.

 

När du har kul och gör något du tycker om, befinner du dig i ett härligt och avslappnat tillstånd. Ju mer du befinner dig där, ju lättare kommer saker till dig; kreativitet, energi, möjligheter och lösningar. Lägg märke till hur saker och ting ordar sig i rätt tidpunkt när du mår bra och släpper kontrollen.

 

 

Vill du har mer konkreta verktyg och insikter om hur du kan känna mer harmoni och glädje när du stöter på patrull i din vardag, så kom och lyssna på Ulrika Dahlin lördagen 9 nov. eller söndagen 10 nov i Göteborg. Hon ger dig det du behöver veta om hur allt hänger ihop; hjärnan, tankar, känslor, beteenden och ditt undermedvetna. Du får med dig massa värdefull information som du har användning av i ditt liv och din vardag för att tackla alla ”problem” du står inför. Din investering för 3 timmars fullspäckad och matnyttig information är endast 350 kr (värde 570 kr).

 

Jag och Ulrika hoppas få se dig/er där!  Har du frågor eller funderingar så hör av dig till mig! kontakt@ceciliaevers.se

 

Din supporter och coach!

 

Cecilia

 

www.ceciliaevers.se