Nå personlig framgång med NLP och Hypnos – Workshop & Kurs

Varmt välkommen till en inspirerande Workshop/Kurs i;

Självutveckling & Livskunskap med NLP och Hypnos

 

 

  • Vill du känna, tänka eller bete dig annorlunda?
  • Har du försökt ändra något med dig själv eller ditt liv, men inte riktigt lyckats?
  • Är du öppen för att prova nya lösningar för bestående förändring och inre lugn? 
  • Vill du känna inre säkerhet och lugn i hur du kan hantera din stressfulla vardag på ett bättre sätt? 

Jag har glädjen att berätta om mitt nya samarbete med Ulrika Dahlin, en kvinna jag själv inspirerats av. Som ett resultat av det är du nu inbjuden till en fantastisk möjlighet att ta avgörande steg emot livsförändring, ökad tillfredsställelse, bättre mående och inre lugn, med fokus på vad du vill och behöver.

Under två kraftfulla dagar får du med dig en mängd praktiska verktyg för att på ett konkret sätt förstå och utveckla dig själv, dina mönster och beteenden samt dina tankar, känslor och kommunikation. Du får förståelse för hur hjärnan fungerar i praktiken och vad som styr våra mänskliga mönster. Därmed skapas förutsättning för att uppnå de resultat och genombrott du längtar efter i din vardag.
 

Upplägget är en dynamisk mix mellan föredrag och praktiska övningar med fokus på det som känns viktigast för dig att utveckla. Dessutom vägleds du genom välgörande hypnos för återhämtning och integrering.

 

Vill du optimera möjligheterna för att få ut maximalt av glädje, välmående och framgång under 2020?
Då är den här kursen som gjord
för dig! 

Ulrika1-klippt.jpg

Ulrika Dahlin kommer alltså nu till Göteborg och delar med sig av över 20 års erfarenheter från sitt arbete med att utbilda och coacha människor som vill skapa förändring och må bättre. Hon är en av Sveriges främsta NLP MasterTrainers och HypnosCoacher, med en gedigen verktygslåda för att lotsa dig till de insikter och strategier som på ett kraftfullt och djupgående sätt tillåter dig att lämna det gamla bakom dig och förändra det du vill.

 

Ulrika är expert på hur det omedvetna fungerar och förklarar så det blir lätt att ta till sig. Du kan få förståelse för vad som har hängt upp sig och vilka mönster som skapats samt hur de hindrat dig från att redan ta de steg du vill mot bättre mående och resultat i ditt liv. 

“En av Ulrikas styrkor är att skapa insikter och utveckling på ett lättsamt sätt med fokus på att det ska vara användbart och känslan att allt är möjligt. Hon förmedlar dessa effektiva livsverktyg med karismatisk varm energi och sann önskan att bidra”

 

 

För att försäkra dig om att det här känns rätt för dig och få möjlighet att lära känna Ulrika föregås 2 dagars kursen av en inspirerande introduktion. Även introduktionen är i workshopformat och fulladdad av praktisk livskunskap. Den startar upp inre processer och är en djupgående genomgång av hur ditt omedvetna, dina tankar och känslor fungerar. 
Du kan välja nedan vilket introduktionstillfälle som passar bäst för dig. Efter introduktionen har du troligen en hel del aha upplevelser och kan lättare fatta beslut om att också fortsätta med 2 dagars kursen. 
För att gå hela kursen behövs introduktionen för att kunna hänga med, så alla har samma grundläggande förståelse. 
Du är även välkommen att bara gå introduktionen. Du kan då välja att hoppa på kursen vid senare tillfälle om det inte fungerar för dig nu.
Jag ser väldigt mycket fram emot att själv få se och höra Ulrika ”in action”. Jag hoppas få se dig där med!

Praktisk Information

 

Introduktion: Lör 9 eller sön 10 november kl 10.00 – 13.00

 

2 dagars kursen:  Lör 23 + Sön 24 november kl 10.00 – 17.00

 

Östra Hamngatan 46-48 i Göteborg

 

 


Introduktion:
 
350 kr och ca 3 tim av ditt liv, inklusive fika. (Ord pris 570kr.)

Kursen: 3 570 kr inkl kursmaterial, Ljudfil med Självhypnos, frukt, fika och lätt lunch båda dagar. (Ord pris 4 370 kr.)

 

Anmälan: kontakt@ceciliaevers.se  anmälan är bindande

 

OBS! Begränsat antal platser så först till kvarn gäller

 

 

Har du frågor eller funderingar av något slag är du välkommen att höra av dig till mig via mail; kontakt@ceciliaevers.se eller på tel: 0709-960816.
*Läs gärna mer om NLP och Hypnos på Ulrikas hemsida: www.livingcoaching.com

 

Några röster om Ulrika: 

“Tack Ulrika för en oerhört givande kväll!  Verkligen riktigt bra. Vi fick värdefulla verktyg med oss hem. Emotionella tekniker som vi kan använda oss av direkt i vardagen”

 

“Efter att ha gått flera av Ulrika Dahlins utbildningar står en sak klar: Ulrika är magiskt skicklig. Som coach lyckas hon där andra går bet och även som kursledare är hon briljant. Hon kan sitt ämne, skapar trygghet i gruppen och väcker nyfikenhet hos individerna. Hon förstår vad människor behöver för att växa och må bra – och vilka verktyg de behöver för att skapa sig ett lyckligt liv med god självkänsla och sunda relationer. Det är därför jag rekommenderar henne till personer intresserade av att göra en verklig förändring.”

 

“Nu förstår jag verkligen varför jag inte lyckats komma åt och förändra mina gamla mönster tidigare. Tack Ulrika för ditt klargörande och enkla sätt att förklara sånt som verkat så komplicerat innan. Jag känner mig säker på att nu kunna släppa min stress och må bättre.”

 

“Ulrika är en genial, genuin och överraskande coach, utbildare och föreläsare. Med sitt varma sätt, sanna intresse för människor och näst intill ofattbara verktygslåda inspirerar och lyfter hon människor till nya höjder. Varje gång. Den som har förmånen att anlita, lyssna till eller coachas av henne gör en av sina bästa investeringar i livet”

 

”Du är så otrolig på alla sätt en föreläsare och coach kan vara! Pedagogisk, underhållande, ödmjuk och en helt fantastisk person som möter människan där den är. Tack för att jag du finns!”

 

Varmt välkommen!