Nå personlig framgång inför 2020!

Nu börjar 2019 gå mot sitt slut och vad vill du ha mer av 2020?

Du är summan av dina tankar om vad du tror om dig själv och din omvärld. Du tänker ca. 65.000 tankar om dagen och oftast är det samma tankar som du tänkte igår och i förrgår osv. Frågan är; för dina tankar dig dit du vill?

 

 

Om ditt fokus endast skulle vara ”Vad mår jag bra av och vad vill jag ha mer av?”
Vad skulle det innebära för dig?

 

Det kanske skulle leda till att du blir mer nyfiken och provade på nya saker. Barn är naturligt nyfikna och har inte bildat sig lika många förutfattade meningar eller förväntningar om saker och ting som vi vuxna. Dem går helhjärtat in i det dem gör och när dem tröttnar eller inte tycker det är kul av någon anledning så slutar dem och går vidare. Dem ältar inte lika mycket varför den sa si eller varför det blev så, dem släpper det fortare och går sedan in i nästa projekt som verkar spännande.

 

Se livet som ett stort smörgåsbord och prova på så mycket som möjligt

 

Genom att prova på olika saker så vet du vad du föredrar i alla delar av livet. Även om allt inte är i din smak så har du fått större klarhet över vad du tycker om för kvaliteter hos andra, dig själv, hur du vill leva och vara, vad du vill arbeta med, vart du vill bo och vilka sorts aktiviteter och semestrar du tycker om. Allt detta behövs upplevas för att du skall skapa det liv du vill ha och då måste vi även uppleva motsatserna. Hur skall du annars lära känna dig själv och veta vad som får dig att känna glädje och passion i livet?

 

Istället för att fastna i det förflutna och i det som inte kändes bra så tänk att; det var tvunget att hända, vilket ger dig större klarhet över vad du vill och behöver. Det ena kan inte finnas utan det andra. När du fortsätter att älta det gamla som redan är gjort och som du inte vill ha mer av så ger det dig bara negativa känslor i form av oro, skuld, stress, förbittrings osv. Om du fokuserar på det negativa kommer du få mer utav det du inte vill ha. Kom ihåg att du skapar ditt liv med dina tankar.

 

Det du fokuserar på växer!
Det du motstår, består!

 

 

Summera allt som hänt med ”Nu vet du”. Det finns inget ont som inte har något gott med sig. Utan det dåliga hade du inte kunnat uppskatta det du har och fått klarhet över vilken väg du behöver gå för att bli lycklig. Så kommer det vara hela livet och därför bör vi se alla misslyckanden som framgångar då bakom varje framgång finns en motgång.

 

När du väljer att uppskatta det du har och göra mer av det du mår bra av blir det som ringar på vattnet. Det negativa tar inte lika mycket plats och fokus längre när du ger plats åt något bättre. När dina handlingar går hand i hand med det du tycker om och brinner för går det dessutom mycket lättare att klara av de utmaningar som dyker upp längs vägen då är du är mer motiverad och lösnings orienterad.

 

Många gånger försöker vi vara ”mer än vad vi är eller mindre än vad vi är” p.g.a inte leva upp till våra egna och andras förväntningar. Rädsla att inte duga precis som vi är då vi ständigt jämför oss med kompisen, kollegan eller någon annan mer framgångsrik person i våra ögon. Vi sätter andra på en piedestal och försöker hela tiden kämpa för att få yttre bekräftelse och status. I själva verket behöver du inte bevisa något för någon. Personlig framgång är när du sätter dig själv på en piedestal och gör det du älskar och älskar det du gör!

 

 

Det du gör ofta blir du bra på!

 

Träna dig i att se det bästa i allt istället för tvärtom. Det finns problem överallt och det finns lösningar överallt. Av gammal vana så fokuserar vi mer på problem runt omkring oss. Har vi inga problem så ser vi till att skapa dem. Om det inte fanns några utmaningar i livet så skulle vi inte utvecklas som individer vilket skulle leda till tristess och stagnation

 

Livet går ut på att uppleva kontraster som ger oss guidning i vad vi vill. Det innebär att lyssna inåt. Känns det bra eller dåligt? Går du din väg eller alla andras väg? Ditt mående är din vägvisare och kompass. Genom att acceptera att alla andra har sin egen kompass och att du inte behöver deras godkännande för att vara lycklig så skapar det frihet. Alla är sin egen lyckas smed och har olika behov. Vilka behov har du?

 

Fråga dig själv varje dag frågor som; Vad är bra i mitt liv just nu? Vad är jag tacksam över? Vad vill jag ha mer av? Hur kan jag må bättre än så här? Vad skall mitt nästa steg bli? Genom att ställa rätt frågor som ger dig mer livsglädje fokuserar din hjärna på att ge dig dem svaren på bästa sätt. Släpp sedan all oro och vet med dig att allt löser sig alltid på bästa sätt!

 

 

Personlig utveckling

 

Gott Slut & Gott Nytt!

 

Vill du nå personlig framgång 2020?
Anmäl dig till vår kurs i 22-23 februari

Gå in och läs mer på den här 
länken

 

Din supporter och coach

 

Cecilia