Människor är speglingar av oss själva!

Dina inre övertygelser styr dig

Allt vi går igång på hos andra är en spegling av vad du själv måste jobba med. Hur ser du på dig själv? Vad är dina innersta övertygelser om dig själv och andra? Det är det du visar utåt. Råkar du t.ex ut för människor som behandlar på ett sätt som får dig att känna dig mindre, eller tar dig för given?

 

Oavsett vad ditt problem är så kommer det att upprepas om och om igen tills du lär dig din läxa.

 

 

Hjälpare i nöden

Det är inte personen ifråga som får dig att känna dig mindre, det är bara du själv som kan det. Den personen triggar något hos dig som du behöver jobba med. När du tycker om dig själv precis som du är kommer du inte attrahera dessa personer längre. Försök att se den här personen som en ”hjälpare” som skall hjälpa dig i din personliga utveckling.

Så istället för att gå igång på personen eller situationen, så fråga dig själv; vad väcker det här i mig och varför? Vad är det jag behöver lära mig? Ofta bottnar många problem i dålig självkänsla. Vi behöver vara lite snällare mot oss själva. Vi är oftast vår egen största fiende.

 

Om du inte älskar dig själv kommer ingen annan göra det heller. När du bekräftar och tycker om dig själv precis som du är kommer du märka skillnad i hur andra behandlar och responderar till dig. 

Din supporter och coach!

Cecilia

 

Facebook 2 icons