Hur du får dina motgångar till att bli dina framgångar!

Framgång vs motgång

Som ni säkert alla har märkt går livet upp och ner. Det finna ingenting som händer av en slump. Tro det eller ej. Det vi får i livet är för oss, inte emot oss. Vi agerar och reagerar på allt och inget av gamla vanor. Om du känner att du inte är den du vill vara eller där du vill vara så acceptera allt som det är just nu och välj sedan vad du vill få in i ditt liv. Ju oftare du är i Nuet så är du som mest kraftfull, fokuserad och närvarande.

 

 

Acceptans

Däremot kan vi försöka släppa taget och acceptera att just nu ser det ut så här, eller känner jag mig så här, men det är ingenting som är konstant. Utifrån det förhållningssättet tänker vi klarare och gör inget förhastat som ger sämre konsekvenser. Detta gäller ju inte i exakt alla situationer, men att sova på saken är guld värt många gånger.

Vet med dig om att solen finns där bakom molnen, alltid. Ju fortare vi bara kan vara här och nu desto starkare och framgångsrikare blir du. När vi går in i konstant oro över framtiden eller ältar gamla saker tar vi bort vår kraft och kunskap vilket är så mycket mer än vad vi tror och använder oss utav. Vi tar livet och oss själva väldigt allvarligt och ibland måste vi få lite perspektiv på saker och ting. En bra fråga att ställa sig själv är; spelar detta någon roll om ett, fem eller tio år?

 

Din supporter och coach!

Cecilia