Hur använder du din tid?

Tiden rusar förbi

Hur har det nya året börjat för dig? Läste du mina senaste tips om hur du genom att bara ställa några kraftfulla frågor till dig själv varje morgon och kväll samt vid olika slags problem du står inför, hur du kan skifta i fokus och sinnestillstånd.

Om du inte har börjat ställa dig dessa frågor ännu (ta ut en eller några som tilltalar dig) så varför inte prova någonting nytt. Bara se vad det kan ge dig i form av ny energi, glädje och tacksamhet över vad du har och vem du är. Det är ett väldigt bra sätt att starta och avsluta din dag på, då det som fungerar bra i vårt liv bara tenderar att gå obemärkt förbi medans vi fastnar och fokuserar på våra s.k problem.

 

 

Hur ser dina dagar ut?

Vaknar du upp varje morgon med glädje och energi att starta din dag eller längtar du bara till att det skall bli helg? Har du tänkt på vad du lägger din energi och fokus på under en hel dag? Du har bara ett visst antal timmar och energi att förhålla dig till. Lägger du din fokus på det som är konstruktivt och värdefullt för dig, eller tenderar du att fastna i saker som inte ger eller gör någonting för dig?

Oftast så har vi ju en dröm eller en vision över vilka vi vill vara och hur vårt liv skall se ut, men det händer inte av sig själv. Det spelar ingen roll hur positiv du är eller hur mycket du dagdrömmer (vilket också är bra), till syvende och sist så krävs det full medvetenhet och fokus för att nå dit varje dag.

 

Prioritera din tid rätt

Vi är ju vanemänniskor, vi tänker och gör ungefär samma saker varje dag. För dina tankar och vanor dig dit du vill? När du går och lägger dig varje dag, känner du att du lade tid på det som betyder mest för dig? Hur kan du på bästa sätt fördela din tid och fokus på varje dag som för dig dit?

När du sätter mål och fokuserar på det som du vill ha och som är viktigt för dig går du automatiskt in i ett mindset som ger dig handlingskraft, energi och lycka. Då prioriterar du rätt och det blir sedan ringar på vattnet i alla områden. Men du måste ta första steget. Vad är det viktigaste steget du kan ta idag som kan bidra till mer glädje för dig och din omgivning?

Din supporter och coach!

Cecilia