Ditt stora VARFÖR!

Det finns flera orsaker till att vi inte når de mål som vi sätter upp för oss själva. En av anledningarna kan vara att vi tror att det är viktigt men i själva verket är det inte ditt mål utan någon annans. Idag blir vi påverkade och inspirerade av allt och alla runtomkring oss att vi tappat bort vad vi egentligen vill.

Antingen skjuter vi upp målet och hittar alla möjliga anledningar till att det inte går eller så går vi in med hull och hår tills vi plötsligt stöter på patrull av något slag. Det är i dem lägena det gäller att ha sitt stora VARFÖR som motivation och drivkraft. ”When the going get´s tough the tough get´s going”

 

cecilia evers

 

Oavsett vilket mål du har så fråga dig själv, varför är det viktigt? När du sedan kommer upp med ett bra svar på den frågan så ställ samma fråga igen till det nya svaret du kom fram till. Gör sedan samma procedur sju gånger. Där har du ditt stora VARFÖR. Ge dig själv tid och eftertanke att komma fram till ditt slutgiltiga svar som du sedan bär med dig när saker och ting blir tuffare.

När du har ditt stora varför blir det så mycket lättare för dig att se din målbild framför dig. ”Where your focus goes your energy flows”! Du kommer att märka att du har lättare att fokusera på det som ger dig energi och för dig närmare ditt mål, och på så sätt säga nej till det som tar energi och för dig längre från ditt mål.

Vilket mål är viktigt för dig? Hur hade det känts att klara av det? Hur hade det ökat din självkänsla och självförtroende? Du klarar av mycket mer än du tror. Ta ett steg i taget och ett ögonblick i sänder. Lycka till!

 

Din supporter

 

www.ceciliaevers.se