Boosta 2018 med en juicefasta

Rensa ut det gamla och bygg upp en plattform för att må bättre inifrån och utifrån.

Juicefasta hjälper dig att bli av med slaggprodukter, gifter och minska inflammationer i kroppen samtidigt som det byggs upp naturligt motståndskraft.

 

 

Jag håller på med en 7-dagars juicefasta (3:e dagen nu…) och det är lite tufft i början. Men efter regn kommer solsken. Det finns olika alternativ man kan göra, pressa själv eller köpa ett färdigt kit från hälsokostbutiken eller beställa på nätet. Jag har valt kallpressad juice från en lokal producent med enbart ekologiska grönsaker för maximal effekt. ”Kick-ass” heter den närmare bestämt. Jag fick faktiskt en liten ”kick” redan där…

Jag kommer berätta mer om jag överlever alla 7 dagarna… Totalt 56 flaskor (8 per dag) och ovan bild visar hur många som är kvar…

Allt gott

Cecilia

Facebook 2 icons