Är ditt mål och välbefinnande i livet knuten till din partner?

Vad är ditt syfte och mål i livet?

Syftet med ditt liv är att hitta din gåva i livet, det du älskar att göra för att sedan ge den gåvan till andra. I bästa fall så ta betalt och livnär dig på att ge bort din kunskap som kan vara till värde för andra. För att bli genuint lycklig i livet så knyt ditt mål i livet till din passion, det du brinner för och värderar högst. Då kan det nämligen aldrig bli fel. Det är då du kan vakna upp varje morgon och känna glädje över att sätta igång med det du älskar även om det inte går exakt som du planerat alla gånger.

Om du låter din partner eller kompis bli ditt syfte och meningsfullhet i livet lägger du ett väldigt stort ansvar på den personen att göra dig lycklig. Du blir beroende av den ”må bra” känslan och när den personen inte uppfyller dina förväntningar och behov i längden kommer du att må dåligt.

 

 

Hur blir du då?

Du blir oerhört sårbar när du är beroende av att andra utifrån skall få dig att må bra inifrån. Hur blir du då när du inte får den bekräftelsen du är i behov av? Blir du svartsjuk, anklagande, offer, får dålig självkänsla eller flyr du? Den bästa balansen är ju att ha både syfte och mål i livet som är knutet till din passion och din relation. Där ni båda får utlopp för det ni älskar att göra och samtidigt har gemensamma mål.

Du är unik på ditt sätt! Det finns ingen annan på hela jorden med dina egenskaper, förmågor och erfarenheter. Sätt inte någon annan person på din piedestal. Placera dig själv där och din partner på piedestalen bredvid.

 

Din supporter och coach

Cecilia